OM
OLIVENMANDEN

Olivenmanden tog til det sydligste Spanien for at finde de helt rigtige oliventræer med smukke, snoede stammer

Hvem står bag Olivenmanden.dk?MØD KASPER


Som forelskede sig i de gamle, smukke oliven og derfor tog til sydspanien for at fylde en lastbil med store træer og køre den hjem til Danmark.


Kasper havde længe været forelsket i de oliventræer som han havde set på diverse planteskoler rundt om i landet. Men det virkede som om, han ikke rigtigt kunne finde lige 'dét' han søgte. Derfor gav han sig til at finde ud af hvor man kunne finde sig et rigtigt stort træ. Det blev så i sydspanien. Der fandt han frem til en oliventræsplantage, med det helt rigtige træ. Med den helt vidunderligt smukke og snoede stamme..


Med kæresten i hånden og en returbillet i lommen, skyndte han sig af sted med flyvemaskinen mod Alicante, en meget tidlig tirsdag morgen i juni måned for nogle år siden.


Da det blev aften i det skønne sydspanien og efter at have nydt en dejlig spansk middag, var det tid til at flyve hjem igen, Kasper havde bestemt sig for hvilke træer der skulle fyldes på den store lastbil, som havde destination mod sjælland et par dage efter. Den skulle bare proppes med smukke træer, - når nu han alligevel var på stedet. Som sagt så gjort. Kasper fløj hjem og få dage efter stoppede den store lastbil fyldt med træer, på adressen på midtsjælland - og et nyt eventyr kunne begynde....